HÍREK

arr3Ingyenes kiszállítás 50.000 Ft-tól!Áruházunkban 50.000 Ft feletti vásárlás esetén díjmentesen szállítjuk házhoz a megrendelt... arr3Vásárlóink véleményei:"Kiváló minőségű áru kiváló áron és gyorsan! A kollégák példás segítőkészsége...

ÜGYFÉLSZOLGÁLAT

www.csapcenter.hu
2234 Maglód, Ady E. út 25-39.
tel: 06 (29) 325-133, 326-133
info@csapcenter.hu
Munkanapokon, hétfőtől-péntekig
8:00-16:00 óráig

FONTOS TUDNIVALÓK » Szerződési Feltételek
Általános Szerződési és Felhasználási feltételek

Általános Szerződési Feltételek (ÁSZF)
Hatályos: 2013. december 1. napjától


ÁSZF letöltése (nyomtatóbarát verzió)

 

Bevezető rendelkezések:

Kérjük, amennyiben vásárlója, illetve aktív felhasználója kíván lenni Webáruházunknak, figyelmesen olvassa el az Általános Szerződési Feltételeinket és kizárólag abban az esetben vegye igénybe szolgáltatásainkat, amennyiben minden pontjával egyetért, és kötelező érvényűnek tekinti magára nézve. Jelen dokumentum nem kerül iktatásra, kizárólag elektronikus formában kerül megkötésre, későbbiekben nem kereshető vissza, magatartási kódexre nem utal. A webáruház működésével, megrendelési, és szállítási folyamatával kapcsolatosan felmerülő kérdések esetén a megadott elérhetőségeinken rendelkezésére állunk!

A jelen általános szerződési feltételek (továbbiakban "ÁSZF") célja, hogy a www.csapcenter.hu honlapon történő rendelés illetve vásárlás szabályait rögzítse.
Az internetes áruházban minden, a megrendelési igény feldolgozását követő és a rendelést megerősítő visszajelzés esetén a felek között adás-vételi és szállítási szerződés jön létre. A rendelési igény beérkezéséről rendszerünk által automatikus küldött visszaigazoló e-mail még nem minősül a felek közötti adás-vételi és szállítási szerződésnek.
Ezen szerződés egyrészről a www.csapcenter.hu internetes áruházban vevői megrendelést rögzítő mindennemű természetes és jogi személy (továbbiakban a Vevő) másrészről a www.csapcenter.hu internetes áruház üzemeltetőjére, az MVV-ISG Ipari Szerelvényforgalmazó Kft-re (továbbiakban mint Eladó) vonatkozik.
A www.csapcenter.hu internetes áruházban leadott minden rendelésre annak leadási időpontjában érvényben lévő ÁSZF az irányadó. A rendelés leadásával az itt olvasott feltételeket a Vevő feltétel nélkül elfogadja.
A honlapon történő vásárláshoz az Ön adatainak (név, számlázási és postázási cím, telefonszám, e-mail cím) megadása szükséges. Ön adatainak megadásával elismeri, hogy a jelen ÁSZF-et elolvasta és az abban foglaltakkal egyetért, illetve tudomásul veszi.  Az Eladó fenntartja a jogot, hogy előzetes egyezség és értesítés nélkül módosítsa az ÁSZF-et, és az oldalt használó felelőssége, hogy minden esetben ellenőrizze az adott, aktuálisan érvényes ÁSZF-et.
A webáruházban csak 18. életévét betöltött személy vásárolhat és adhat le megrendelést.


Az Eladó adatai: (vissza az elejére)
Cégnév: MVV-ISG Ipari Szerelvényforgalmazó Kft.
Ügyvezető: Vaskó Cssaba
Adószám: 23815568-2-13
Közösségi adószám: HU23815568
Statisztikai számjel: 23815568-4674-113-13
Cégjegyzék szám: 13-09-154085
Cégbíróság: Budapest Környéki Törvényszék Cégbírósága
Bankszámlaszám: Budapest Bank Zrt. 10103843-59591500-01004001
Székhely: 2234 Maglód, Ady E. u. 25-39.
Telefon: 06 (29) 325-133, 326-133
E-mail: info@csapcenter.hu
Szerződés nyelve: magyar.
Székhelyünkön személyes átvételre és helyszíni készpénzes fizetésre van lehetőség, bankkártyás fizetésre nincs lehetőség. A vásárolt termékeket kérésre futárszolgálattal juttatjuk el megrendelőinkhez.

Ügyfélszolgálat: (vissza az elejére)
Ügyfélszolgálatunk nyitvatartási ideje munkanapokon hétfőtől-péntekig 8:00-16:00 óráig, mely időintervallumon belül hívhatja munkatársainkat, vagy írhat e-mailt. Ezen időszakon kívül is írhat e-mailt, melyre kollégáink a következő munkanap válaszolnak.
Webáruházunkban rendelését 0-24 óráig leadhatja.

Adatok megadása: (vissza az elejére)
A megrendeléshez szükséges adatait (név, számlázási és postázási cím, telefonszám, e-mail cím) a megrendelés visszaigazolásához és teljesítéséhez használjuk fel, amely visszaigazolást minden esetben megteszünk e-mailben és amennyiben szükséges telefonon.
A kezelt adatokról kérésére tájékoztatást küldünk, illetve töröljük az adatbázisból, amennyiben ezt Ön e-mailben kéri.

A szerződés tárgya: (vissza az elejére)
A szerződés tárgya a www.csapcenter.hu internetes áruházban található mindazon árucikk, amire a vevő vásárlási megrendelést rögzít. A Vevő az árucikkek tulajdonságait, jellemzőit az árucikkhez tartozó információs oldalakon találja meg.
A megrendelés rögzítésével a Vevő kijelenti, hogy a megrendelt termék paramétereit elfogadja és igényeinek mindenben eleget tevőnek ismeri el.
Termékkínálatunkban épületgépészeti szerelvények és szaniterek találhatók.
Az egyes termékekkel kapcsolatos általunk a webáruházban feltüntetett információk Vevő általi téves értelmezéséből eredő károkért sem az oldal üzemeltetője, sem az anyag szerzője felelősséget nem vállal.
Az áruk jellemzőit a konkrét árucikk adatlapjáról tudhatja meg. Az adatlap esetleges pontatlanságáért nem vállalunk felelősséget. A feltüntetett képek helyenként illusztrációk.

A szerződés hatálya: (vissza az elejére)
Jelen szerződés a megrendelés jóváhagyásával lép hatályba, és a megrendelés teljesülésével zárul le. Folyamatos rendelés esetén a szerződés mindaddig hatályban marad, amíg a felek összes egymással szembeni követelése nem teljesül.

Regisztráció: (vissza az elejére)
A www.csapcenter.hu oldalra történő regisztráció önkéntes és ingyenes. Webáruházunkban kizárólag regisztrált felhasználók adhatnak le megrendelést.
Adatait megőrizzük, de harmadik félnek azt nem adjuk át. Kivételt képez ez alól a megrendelés teljesítéséhez szükséges alvállalkozó szállító partnernek történő szállítási cím kiadása, ekkor azonban az alvállalkozók a cégünk által átadott személyes adatokat semmilyen módon nem jogosultak megőrizni, felhasználni, illetve további személyeknek átadni. Harmadik személynek történő adatkiadás kivételét képezi még a hatósági megkeresés.
Regisztrációját kérésére bármikor töröljük adatbázisunkból, ehhez mindössze egy e-mailt szükséges részünkre küldeni a törlési igénye megjelölésével!
Hamis felhasználói profilokat tilos az oldalon létrehozni! Az Eladó fenntartja magának a jogot, hogy bármikor figyelmeztetés nélkül a jogszerűtlen regisztrációkat törölje, vagy felfüggessze.

Adatbeviteli hibák javítása: (vissza az elejére)
Amennyiben regisztrációjánál hibásan adta meg adatait, úgy belépésével bármikor tudja módosítani azokat (név, szállítási cím, számlázási cím, telefonszám) a személyes menüpontjába lépve.
Amennyiben rendelését adta le hibásan (pl. más méretet, más terméket, vagy az adott megrendelt termékből más műszaki paraméterrel rendelkezőt szeretne), úgy kérjük, hogy haladéktalanul lépjen velünk kapcsolatba e-mailben vagy telefonon, hogy a hibát javíthassuk. A leadott megrendeléseket kizárólag az Eladó tudja módosítani, a vásárló e-mailben vagy telefonon történt kérésére! Kérjük Önöket, hogy a rendelése leadása előtt mindig ellenőrizze az Ön által megadott adatokat.

Rendelés: (vissza az elejére)
A www.csapcenter.hu internetes áruház termékeire rendelést leadni kizárólag az áruház honlapján keresztül, online lehet a nap 24 órájában. A rendelés sikeressége regisztrációhoz kötött. Telefonon vagy e-mailben rendelést nem áll módunkban felvenni, de egyéb információkra az elérhetőségeinken munkatársaink miden esetben segítséget nyújtanak munkanapokon hétfőtől-péntekig 8:00-16:00 óráig.

A rendelés menete: (vissza az elejére)

 • A megvásárolni kívánt terméket helyezze a kosárba. A kosár tartalmát mind a lap jobb felső oldalán, mind a kosarába belépve ellenőrizheti.
 • Kosarában a "Mennyiség" átírásával változtathatja a mennyiségeket, mely kizárólag pozitív egész szám lehet, vagy akár termékeket is törölhet a fekete "Törlöm" gombra kattintva. A mennyiség megadását vagy a törlését követően a kosara tartalma automatikusan frissül.
 • Szállítási és fizetési mód kiválasztása: 
  - Vállalkozásunk internetes áruház, székhelyünkön személyes átvételre és készpénzben való fizetésre nincs lehetőség!
  - Futárszolgálatos csomagkiszállítás, az áru átvételekor történő készpénzfizetéssel (utánvét) – A megrendelés végösszegét Ön a futárszolgálat munkatársánál a helyszínre szállításkor egyenlíti ki
  - Futárszolgálatos csomagkiszállítás előre utalással - Banki átutalás esetén a végösszeget vállalkozásunk bankszámlaszámára a rendelés véglegesítése után előre kell teljesíteni, teljesülés után a futárszolgálat kiszállítja a megvásárolt termékeket.
 • A „Személyi adatok" menüpontban Önnek lehetősége nyílik a postázási címét átírni, módosítani, illetve számlázási adatotkat megadni, amennyiben azok eltérőek, mint a személyes adatok.
 • A megjegyzés ablakban közleményt tud feltüntetni.
 • A megrendelés megerősítése előtt szükséges az "Általános Szerződési Feltételek" elfogadása, valamint lehetőség van (amennyiben még nem élt a lehetőséggel) feliratkozni hírleveleinkre.
 • Ha minden adat, beállítás megfelelő, a „Megrendelés megerősítése" gomb megnyomásával Ön elküldi az összeállított megrendelést
 • Webáruházunkban leadott megrendelésekről rendszerünk automatikus visszaigazolást küld a vásárló regisztrált e-mail címére a megrendelést követő 15 percen belül melyben értesítjük hogy rendszerünk befogadta rendelési igényét. Amennyiben ezt a visszaigazolást technikai okokból (levelezőrendszere nem fogadja e-mailünket, rendszerhiba, stb.) 1 órán belül nem kapja meg, kérjük jelezze felénk, hogy ismételten visszaigazolhassuk megrendelését legkésőbb a megrendelést követő 24 órán belül!
 • Ezt követően rendelését ellenőrizzük, feldolgozzuk, majd feldolgozás után küldjük a megrendelés véglegesítését
 • Amint a rendelést megerősítő visszajelzés megérkezik, Ön, mint vásárló, és az Eladó között adás-vételi szerződés jön létre, viszont kinyomtatásra nem kerül, de írásban kötött szerződésnek minősül.

Megrendelések feldolgozása, visszaigazolása: (vissza az elejére)
A leadott megrendelések feldolgozása munkanapokon hétfőtől-péntekig 8:00-16:00 óra között történik. A megrendelés leadására a megjelölt időponton kívül is, 0-24 óráig van lehetőség, de feldolgozásra csak a következő munkanapon kerül sor.
Áruházunk kétféle visszaigazolást küldhet Önnek:

 1. Az elküldött megrendelésére a küldés után azzal mindenben egyező, automatikus rendelést megerősítő visszaigazolás érkezik az Ön által megadott e-mail címre. Ezután Önnek semmi más dolga nincsen mint várni az értesítést a rendelés tárgyának állapotáról.
 2. Az elküldött megrendelése feldolgozása után az attól eltérő rendelést megerősítő visszajelzést küldünk (például ha a megrendelt termékek nincsenek raktáron, eltérő szállítási határidő, eltérő tételek, eltérő ár, egyedi ajánlat, megszűnt gyártó vagy termék, stb. esetében). Ebben az esetben Ön eldöntheti, hogy fent tartja-e továbbra is megrendelését az általunk kiküldött új/módosított adatokkal vagy termékekkel, vagy törölni kívánja azt. Amennyiben eláll a megrendeléstől, azt kérjük haladéktalanul jelezze ügyfélszolgálatunk felé!

Fenntartjuk a jogot a már visszaigazolt megrendelések visszautasítására részben, vagy teljes egészben. Teljes visszautasításra akkor kerülhet sor, ha az Eladó pl. jogsértést, hamis regisztrációt vagy szándékos károkozást vél felfedezni Vevővel  és megrendelésével kapcsolatban. Részben történő teljesítés kizárólag a Vevővel történő egyeztetést követően kerülhet sor! A termék vételárának előre történő kiegyenlítése esetén visszautalásra kerül az összeg küldőjének részére.

Megrendelés teljesítése, szállítási határidők: (vissza az elejére)
A honlapon található termékek átlagos szállítási határideje a megrendelés leadását követő naptól számított 2-10 munkanap. Amennyiben a várható szállítási időpont meghaladja a 10 munkanapot, a termék megrendelésének beérkezése után telefonon vagy e-mailben tájékoztatjuk Önt erről. Ha a későbbi szállítási határidő nem felel meg Önnek, a megrendelését módosíthatjuk vagy törölhetjük.

 1. Teljesítés a raktárkészleten lévő termékek esetében:
  - utánvétes fizetési módnál: a termékeket legkésőbb 2 munkanapon belül szállításra készen átadjuk szállító partnerünknek
  - banki előre utalás esetén: az összeg bankszámlánkon történő jóváírását követően legkésőbb 2 munkanapon belül szállításra készen átadjuk szállító partnerünknek.

 2. Teljesítés a raktárkészleten nem lévő, rendeléses termékeknél:
  - utánvétes fizetési módnál: a termékek beérkezéséről értesítést küldünk, és ezt követően legkésőbb 2 munkanapon szállításra készen átadjuk szállító partnerünknek.
  - banki előre utalás esetén: a termékek beérkezéséről értesítést küldünk, és az összeg bankszámlánkon történő jóváírását követően legkésőbb 2 munkanapon belül szállításra készen átadjuk szállító partnerünknek. Amennyiben az előre utálás már a termék raktárba érkezését megelőzően megtörtént, úgy a termékek beérkezésről szintén értesítőt küldünk, és a termékeket legkésőbb 2 munkanapon szállításra készen átadjuk szállító partnerünknek.

A rendelés státuszát a felhasználónevével és jelszavával belépve az oldalon tudhatja meg.
A weblapon az adott termékek mellett feltüntetett szállítási határidő a raktárkészleten, illetve beszállító partnereink raktárkészletén meglévő termékekre vonatkoznak. A fenti határidő rajtunk kívül álló okból történő tarthatatlanságáért - külső beszállító vagy gyártó cég késedelmes szállítása miatt - felelőséget nem tudunk vállalni. Vállalkozásunk kötelezettséget vállal, hogy a szállítási határidő meghosszabbodásáról haladéktalanul tájékoztatja a megrendelőt, ennek ismeretében élhet elállási jogával.

Áraink: (vissza az elejére)
A honlapon feltüntetett eladási áraink minden esetben magyar forintban értendő bruttó fogyasztói árak, azaz tartalmazzák az általános forgalmi adót (ÁFÁ-t). Eladó a vásárlásról ÁFÁ-s számlát állít ki.
Az Eladó fenntartja magának az árváltoztatás jogát, azonban mindig a megrendelés pillanatában feltüntetett árak vannak érvényben. Előbbiek alól kivételt képeznek azon esetek, amikor a megrendelt termék bármely okból történő (pl.: raktárkészlet kifogyása) Eladó általi utánrendelése válik szükségessé és a megrendelt termék beszerzése már csak magasabb áron lehetséges, illetve a megrendelt termék már nem rendelhető (megszűnt a gyártó, kivonták a terméket). Ezen esetben Eladó haladéktalanul tájékoztatja a megrendelőt. Webáruházunk nem tud felelősséget vállalni az egyes termékek beszállítói általi azon áremelésekkel kapcsolatosan, melyek a fenti esetre vonatkoznak.
Webáruházunk a szállítási költségeket automatikusan számolja a megrendelni kívánt termékek értékétől függően. A megrendelés végösszege már tartalmazza a szállítási díjat, a csomagolási költségeket és az esetleges utánvét díját is, így Önnek a megrendelés végösszegét kell kiegyenlítenie, ezen felül más költség nincs! Kivételt képeznek rendelési értékhatártól függetlenül a nagy tömegű termékek (pl. szaniterek, radiátorok, kazánok), melyek szállítási költsége egyedi megállapodás alapján kerülnek kiszámításra!

Csomagolási költség: (vissza az elejére)
A csomagolásért külön költséget nem számítunk fel.

Fizetési módok: (vissza az elejére)
Székhelyünkön személyes átvételre és helyszíni készpénzes fizetésre van lehetőség, bankkártyás fizetésre nincs lehetőség. A vásárolt termékeket kérésre futárszolgálattal juttatjuk el megrendelőinkhez. A rendelt termékek ellenértékének kiegyenlítésére az alábbi háromféle lehetőség kínálkozik:

 • Utánvétes fizetés: a Vevő az áru kézhezvételekor a futárnak fizet készpénzben. Az utánvét díját a megrendelés végösszege a visszaigazolás szerint tartalmazza.
  Felhívjuk figyelmét, hogy amennyiben az utánvéttel megrendelt termékeket szállító partnerünknek átadtuk, és a vásárló ezután jelzi a vásárlástól történő visszalépési szándékát, úgy fenntartjuk a jogot, hogy az ebből eredő költségeket (a szállítás oda-vissza történő megtérítése) kiszámlázzuk a vásárló részére!
  Utánvétes fizetésre kizárólag bruttó 100.000 Ft értékig van lehetőség, ezt meghaladóan a vásárlás csak előre utalással történhet!
 • Székhelyünkön személyes átvételkor készpénzben.
 • Banki előre utalás: az áru ellenértékét a Vevő banki átutalással egyenlíti ki. Megkérjük, hogy a vásárlási összeget a rendelést megerősítő visszajelzést követő legkésőbb 4 munkanapon belül utalja el részünkre! A visszaigazolásban található a megrendelés azonosító szám, melyet kérjük a banki átutalás közlemény rovatában mindenképpen írjon be! 
  Az áru a rendelés visszaigazolás hiánytalan ellenértékének az MVV-ISG Ipari Szerelvényforgalmazó Kft Monor és Vidéke Tak.szövnél vezetett 65100039-11361048 számú bankszámláján történő jóváírást követően kerül átadásra szállító partnerünknek a szállítási feltételek szerint.

Előleg: (vissza az elejére)
Vállalkozásunk fenntartja a jogot, hogy nagyobb értékű, vagy egyedi igényekre alapuló megrendelésekre kizárólag előleg megfizetése ellenében vállaljon teljesítést. Az előleg mértéke a megrendelés értékének 50%-a. Az előlegről díjbekérő levelet állítunk ki, melyet elküldünk az Ön által megadott e-mail címre, majd ezen összeg bankszámlánkon történő jóváírása után a következő munkanap postára adunk ajánlott levélként. Ezen esetben a gyártótól való megrendelés feltétele az előleg bankszámlákon történő jóváírása, így a szállítási határidő is függ az előleg megfizetésének időpontjától.
A felvett előleget teljesítéskor levonjuk a számla végösszegéből.

Szállítási feltételek, szállítási díjszabás: (vissza az elejére)
Megrendeléseket kizárólag belföldi címre tudunk teljesíteni!
Webáruházunk megrendeléseit szerződött futárszolgálataink, a Sprinter Kft. vagy az MPL Futár teljesíti. A megrendelt termékek futárnak történő átadásáról értesítőt küldünk a Vevő által megadott e-mail címre. A csomagok kézbesítése a feladást követő munkanapon történik 8:00-17:00 óra közötti időszakban. Felhívjuk figyelmét hogy a szállító cégek a megrendelt árut előzetes telefonos egyeztetés nélkül szállítják ki, ezért lehetőleg a munkahelyére vagy más olyan címre kérje a szállítást, ahol az adott idő intervallum nagyobb részében tartózkodik valaki. A futárszolgálat sikertelen kézbesítés esetén telefonos egyeztetést, és kétszeri kézbesítést kísérel meg. Az át nem vett csomagok szállítási költségét a megrendelőre terheljük!

Házhoz szállítási díjaink:

 • bruttó 50.000 Ft megrendelési érték alatt 1.990 Ft
 • 50.001 Ft-tól díjmentes
 • nagyöbb tömegű termékek esetén (pl. szaniterek, radiátorok, kazánok) a szállítási költség egyedi megállapodás alapján kerül kiszámításra.

Ezek az árak az utánvét díját nem tartalmazzák! Amennyiben utánvétes fizetési módot választ, annak fizetendő díja bruttó 700 Ft, mely összeget a megrendelés visszaigazolás tartalmazni fog.
Felhívjuk figyelmét, hogy utánvétes fizetésre kizárólag bruttó 100.000 Ft értékig van lehetőség, ezt meghaladóan a vásárlás csak előre utalással történhet!
Kizárólag abban az esetben rendelje meg utánvéttel a kívánt termékeket, amennyiben a csomag átvételekor ki tudja fizetni annak ellenértékét a futárnak!
Kérjük a csomagot kézbesítéskor a futár előtt szíveskedjen megvizsgálni, és esetlegesen a termékeken észlelt sérülés esetén kérje jegyzőkönyv felvételét és ne vegye át a csomagot. Utólagos, jegyzőkönyv nélküli reklamációt nem áll módunkban elfogadni!

Át nem vett csomagok: (vissza az elejére)
Utánvéttel megrendelt, és kiszállított, de a vásárló által át nem vett, és előzetesen vissza nem mondott csomagok szállítási költségét, valamint a visszaszállításból eredő többletköltséget kiszámlázzuk a vásárló részére, melyet haladéktalanul, de legkésőbb 8 napon belül köteles vállalkozásunk bankszámlájára átutalni!
A szállítási költséget a megrendelést visszaigazoló e-mailünk is tartalmazza. A visszaszállítás, és adatfeldolgozás költsége az eredetileg felszámolt postaköltséghez adódik, mely minden esetben bruttó 950 Ft.
Előre átutalt, és kiszállított, azonban a vásárló által át nem vett csomagok ismételt kiszállítását kizárólag a postaköltség ismételt átutalása után tudjuk megtenni!
Át nem vett termék őrzéséért felelősséget nem áll módunkban vállalni, az ebből eredő esetleges károk a megrendelőt terhelik.

Vásárlástól való elállási jog: (vissza az elejére)
Jelen tájékoztató hiányában jogosult a fogyasztó három hónap elteltéig gyakorolni az elállási jogát.
A távollévők között kötött szerződésekről szóló 17/1999. (II.5.) Kormányrendelet 4.§ és 5.§ szerint a vevő az eladóval elektronikus úton kötött szerződéstől, 8 munkanapon belül indokolás nélkül elállhat. A Vevő az elállás jogát attól a naptól kezdve gyakorolhatja, amikor a terméket átvette. A Vevő elállási jogát a fentiekben meghatározott határidőn belül az Eladóhoz eljuttatott írásbeli nyilatkozattal gyakorolhatja. Indoklás nélküli elállás esetén a Vevő viseli az elállási jog gyakorlása miatt az áru visszaszolgáltatásával kapcsolatban felmerült költségeket. A Vevőt a visszaszolgáltatással kapcsolatos költségen kívül semmilyen más díj nem terheli, vállalkozásunk azonban követelheti a nem rendeltetésszerű használatból adódó anyagi kár megtérítését.
Ha a Vevő indoklás nélkül, a fent meghatározott határidőn belül, a fenti feltételeknek megfelelően kívánja a terméket visszaszolgáltatni, a Vevő által kifizetett összeget az Eladó az elállást követő 30 napon belül visszatéríti a Vevőnek.
Amennyiben a Vevő eláll a szerződéstől, a terméket eredeti, sértetlen állapotban kell a számlával együtt visszajuttatni. Ha a Vevő a visszaküldött termékhez nem mellékel minden, eredetileg a Vevő részére átadott tételt, az Eladó fenntartja magának a jogot arra, hogy a hiányzó tételekért díjat számítson fel a Vevőnek.
A megrendelés lemondását írásos formában jelezze ügyfélszolgálatunk felé az info@csapcenter.hu e-mail címen.
A vásárlástól való elállási joggal szemben kivételt képeznek az alábbiak:

 • olyan termék esetén, melynek ára a vállalkozás által nem irányítható pénzpiaci mozgások, ingadozásoktól függ
 • kifejezetten a fogyasztó kérésére, egyedi rendelésre, az ő által szabott igényének, kérésének megfelelően került előállításra
 • gyorsan romló élelmiszerek esetén
 • higiéniai termékek, amennyiben a gyári csomagolásból kibontásra került
 • hang, illetve kép, vagy szoftver esetén, ha a csomagolását felbontotta

Az elállási jog gyakorlásának menete: (vissza az elejére)
Amennyiben élni szeretne elállási jogával, annak jelzését megteheti a megadott elérhetőségünkön, kizárólag írásban. Postai úton írásban történő jelzés esetén a postára adás időpontját vesszük figyelembe. Postai úton történő jelzés esetén feltétlenül ajánlott küldeményként adja fel jelzését, így tudja igazolni a postára adás dátumát.
A megrendelt terméket postai úton, vagy futárszolgálat segítségével juttassa vissza vállalkozásunk címére.
Fontos, hogy a termék visszaszolgáltatásával kapcsolatban felmerült költségek a Vevőt terhelik, a portósan (utánvéttel) küldött csomagokat cégünknek nem áll módjában átvenni! Igény szerint cégünkkel szerződésben álló futárszolgálatot értesíthetjük csomagfeladási szándékáról, annak díját a csomag feladásakor a futárnak kell megfizetni. Kiemelten ügyeljen a termék rendeltetésszerű használatára, ugyanis a nem rendeltetésszerű használatából eredő károknak megtérítése a Vevőt terheli!
A csomag cégünkhöz történő beérkezését követően, videokamerával vagy fényképezőgéppel rögzítésre kerül a csomag kibontása, illetve a visszaküldött termék megvizsgálása. Erre az esetleges későbbiekben történő félreértések elkerülése végett van szükség (például, hogy a visszaküldött termék sérült, vagy hiányos volt). Amennyiben az elállási joghoz való feltételek maradéktalanul teljesültek, a termék visszaérkezését követő harminc napon belül a www.csapcenter.hu a Vevő által megadott bankszámla számra, vagy utánvétes vásárlás esetén a Vevő postai címére visszatéríti a Vevő által kifizetett vételár összegét.

Jótállás, garancia: (vissza az elejére)
Garanciát adunk minden termékre az átadástól (kézhezvételtől) számított 12 hónapig, kivéve ha a gyártó ennél hosszabb garanciális időt határoz meg. Ebben az esetben a hosszabb garanciális idő az érvényes. A termék meghibásodása esetén a készülékhez mellékelt garancia levélen megjelölt címen és telefonszámon kaphat bővebb felvilágosítást a teendőkről, továbbá elérhetőségeink valamelyikén. A termékek garanciális szervizpontjára történő eljuttatásának költsége a vásárlót terheli.
A jótállási igény a csomagban kapott jótállási jeggyel és/vagy számlával érvényesíthető. A jótállásra vonatkozó részletes információkat az adott termékre vonatkozó jótállási jegy tartalmazza.
A garanciális igény nem érvényesíthető a nem rendeltetésszerű használatból eredő meghibásodásokra, illetve sérülésekre. A garanciális ügyintézés további részleteire a PTK-ban, a 49/2003. (VII. 30.) GKM rendeletben, illetve a 151/2003 (IX. 22.) Korm. rendeletben foglaltak az irányadók.

Az Eladó felelősségvállalása: (vissza az elejére)
A www.csapcenter.hu honlapon történő megrendelés és a tanácsadás igénybevétele feltételezi a vevő részéről az internet lehetőségeinek és korlátainak ismeretét. Nem vállalunk felelősséget a vevő számítógépében bekövetkező semmiféle kárért, amely a honlap használata során keletkezett.
Az információs anyag készítésekor a lehető legnagyobb gondossággal járunk el, hogy abba számítógépes vírusok, férgek, kémprogramok ne kerüljenek, mindazonáltal a vevő felelőssége, hogy ezt saját számítógépén is elvégezze. Az ebből adódó károkért felelősséget nem vállalunk.
A termékek adatlapján megjelenített képek eltérhetnek a valóságostól. Cégünk nem vállal felelősséget az elírási hibákért, az esetleges technikai ismertetők a beszállító, vagy rajta kívül álló okok miatt történő előzetes bejelentés nélküli változása miatt!
A www.csapcenter.hu fenntartja magának a jogot a felhasználóval szemben, a szolgáltatás és a tartalom törlésére, szüneteltetésére bármilyen okból, előzetes értesítés nélkül, továbbá fenntartja a jogot bármilyen változtatásra, illetve a szolgáltatás és tartalom teljes körű vagy részleges megszüntetésére. A www.csapcenter.hu nem vállal felelősséget sem a látogatók sem a felhasználók irányában a tartalom egészére, vagy csak egy részére vonatkozó, akár előzetes értesítés nélküli szüneteltetéséből, illetve a teljes leállításból vagy a változtatásokból keletkező károkért sem.

A Vevő felelősségvállalása: (vissza az elejére)
Vevő tudomásul veszi, hogy rendelése(i) jóváhagyásával jelen szerződést elfogadja, és az itt leírtak be nem tartásával szerződésszegést követ el, melyért jogi felelősséggel tartozik.
Vevő vállalja, hogy az általa jóváhagyott rendelésekben megrendelt árut tartalmazó küldemények átvételéről és kifizetéséről gondoskodik az ÁSZF-ben szereplő fizetési módoknak megfelelően. Amennyiben a küldemény kézbesítése a Vevő hibájából meghiúsul, az ebből eredő többletköltségeket a Vevő megtéríti a www.csapcenter.hu üzemeltetője számára. Az üzemeltető ilyen esetben a többletköltség összegéről számlát állít ki.

Panaszkezelés: (vissza az elejére)
A Vevő az Eladó termék forgalmazásával közvetlenül kapcsolatban álló magatartására, tevékenységére, vagy mulasztására vonatkozó panaszát szóban és írásban is közölheti az Eladóval.
A szóbeli panaszt az Eladó azonnal köteles megvizsgálni, és szükség szerint orvosolni. Ha a Vevő a panasz kezelésével nem ért egyet, az Eladó a panaszról és az azzal kapcsolatos álláspontjáról haladéktalanul köteles jegyzőkönyvet felvenni, és annak egy másolati példányát az Vevőnek eljuttatni. Ha a panasz azonnali kivizsgálása nem lehetséges, az Eladó a panaszról haladéktalanul köteles jegyzőkönyvet felvenni, és annak egy másolati példányát köteles a Vevőnek eljuttatni, egyebekben pedig az írásbeli panaszra vonatkozó szabályok szerint köteles eljárni.
Az írásbeli panaszt az Eladó - törvény eltérő rendelkezése hiányában - harminc napon belül köteles írásban megválaszolni. A panaszt elutasító álláspontját az Eladó indokolni köteles.
A Vevő a panaszát az ügyfélszolgálaton telefonon szóban, írásban postai ajánlott küldeményként, vagy elektronikus levél formájában terjesztheti elő a megadott elérhetőségeken.

Adatkezelés, adatvédelem: (vissza az elejére)
A webáruház használata során a www.csapcenter.hu a rendelkezésére bocsátott személyes adatokat bizalmasan kezeli, és nem adja ki harmadik fél számára, kivéve abban az esetben, amennyiben az az üzemeltető alvállalkozója (pl: futárszolgálat, a megrendelés kézbesítéséhez), ekkor azonban az alvállalkozók a vállalkozásunk által átadott személyes adatokat semmilyen módon nem jogosultak megőrizni, felhasználni, illetve további személyeknek átadni. Kivételt képez továbbá a hatósági megkeresés.
A webáruház böngészése folyamán technikai információk kerülnek rögzítésre statisztikai célokból (IP cím, látogatás időtartama, látogatott oldalak stb). Ezen adatokat a www.csapcenter.hu kizárólag jogilag hitelesen indokolt és alátámasztott esetben adja át a hatóságok részére. A szolgáltatás igénybevételéhez cookie-k engedélyezése szükséges. Amennyiben nem szeretné engedélyezni a cookie-k használatát, letilthatja azt a böngészője beállításaiban. A cookie-k letiltása esetén a szolgáltatás bizonyos elemei csak részben, vagy egyáltalán nem használhatóak.
A cookie egy olyan fájl, amelyet a szerver küld a felhasználó böngészőjének, és amelyet a felhasználó számítógépe tárol. A cookie-ban személyes adat nem kerül tárolásra.
A megrendelés folyamán rögzített adatokat a www.csapcenter.hu a megrendelés teljesítéséhez használja fel. Az egyes informatikai rendszerek által, a webáruház oldalain leadott megrendelésből készült számla adatai a megrendelés leadása folyamán megadott adatokkal rögzítésre, és tárolásra kerülnek a hatályos számviteli törvényben meghatározott időszakra.
A webáruház böngészése folyamán biztosított hírlevél feliratkozás során megadott adatokat a www.csapcenter.hu bizalmasan kezeli, a leiratkozás lehetősége minden kiküldött hírlevél alján biztosított, továbbá kérhető a megadott elérhetőségek valamelyikén.
Adatainak törlését, módosítását bármikor kérheti írásban az info@csapcenter.hu e-mail címen.
Adatainak kezelésekor az Adatvédelmi Törvénynek megfelelően járunk el. (1992. évi LXIII. törvény)

Vegyes, záró rendelkezések: (vissza az elejére)
Webáruházunk a vitás kérdések minden esetben békés úton történő rendezésére törekszik, ezt tekintjük elsődlegesnek. Amennyiben ez nem lehetséges, úgy az esetleges vitás kérdések rendezésére szerződő felek értékhatártól függően alávetik magukat a Monori Városi Bíróság kizárólagos illetékességének.
A jelen Általános Szerződési Feltételekben nem szabályozott kérdésekben a Polgári Törvénykönyv, a távollevők között kötött szerződésekről szóló 17/1999 (II.5.) kormányrendelet, az elektronikus aláírásról szóló 2001. évi XXXV. törvény, az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvény és az elektronikus hírközlésről szóló 2003. évi C. tv. rendelkezéseit kell megfelelően alkalmazni.
Az Eladó bármikor jogosult jelen ÁSZF feltételeit egyoldalúan módosítani. Az esetleges módosítás a weboldalon való megjelenéssel egyidejűleg lép hatályba, és nem érinti az érvényes megrendelés alapján már létrejött szerződéseket.
A webáruház oldalainak böngészésével, továbbá megrendelésének rögzítésével elfogadja a www.csapcenter.hu általános szerződési feltételeit, továbbá adatkezelési elveit.

 

Kellemes böngészést és vásárlást kívánnak a csapcenter.hu munkatársai!

 

NzgxYTdlM