HÍREK

arr3Ingyenes kiszállítás 50.000 Ft-tól!Áruházunkban 50.000 Ft feletti vásárlás esetén díjmentesen szállítjuk házhoz a megrendelt... arr3Vásárlóink véleményei:"Kiváló minőségű áru kiváló áron és gyorsan! A kollégák példás segítőkészsége...

ÜGYFÉLSZOLGÁLAT

www.csapcenter.hu
2234 Maglód, Ady E. út 25-39.
tel: 06 (29) 325-133, 326-133
info@csapcenter.hu
Munkanapokon, hétfőtől-péntekig
8:00-16:00 óráig

FONTOS TUDNIVALÓK » Szállítási feltételek
Szállítási feltételek:

Szállítási feltételek, szállítási díjszabás:
Megrendeléseket kizárólag belföldi címre tudunk teljesíteni!
Webáruházunk megrendeléseit szerződött futárszolgálataink, a Sprinter Kft. vagy az MPL Futár teljesíti. A megrendelt termékek futárnak történő átadásáról értesítőt küldünk a Vevő által megadott e-mail címre. A csomagok kézbesítése a feladást követő munkanapon történik 8:00-17:00 óra közötti időszakban. Felhívjuk figyelmét hogy a szállító cégek a megrendelt árut előzetes telefonos egyeztetés nélkül szállítják ki, ezért lehetőleg a munkahelyére vagy más olyan címre kérje a szállítást, ahol az adott idő intervallum nagyobb részében tartózkodik valaki. A futárszolgálat sikertelen kézbesítés esetén telefonos egyeztetést, és kétszeri kézbesítést kísérel meg. Az át nem vett csomagok szállítási költségét a megrendelőre terheljük!

Házhoz szállítási díjaink:

  • bruttó 50.000 Ft megrendelési érték alatt 1.990 Ft
  • 50.001 Ft-tól díjmentes
  • nagyöbb tömegű termékek esetén (pl. szaniterek, radiátorok, kazánok) a szállítási költség egyedi megállapodás alapján kerül kiszámításra.

Ezek az árak az utánvét díját nem tartalmazzák! Amennyiben utánvétes fizetési módot választ, annak fizetendő díja bruttó 700 Ft, mely összeget a megrendelés visszaigazolás tartalmazni fog.
Felhívjuk figyelmét, hogy utánvétes fizetésre kizárólag bruttó 100.000 Ft értékig van lehetőség, ezt meghaladóan a vásárlás csak előre utalással történhet!
Kizárólag abban az esetben rendelje meg utánvéttel a kívánt termékeket, amennyiben a csomag átvételekor ki tudja fizetni annak ellenértékét a futárnak!
Kérjük a csomagot kézbesítéskor a futár előtt szíveskedjen megvizsgálni, és esetlegesen a termékeken észlelelt sérülés esetén kérje jegyzőkönyv felvételét és ne vegye át a csomagot. Utólagos, jegyzőkönyv nélküli reklamációt nem áll módunkban elfogadni!

Át nem vett csomagok:
Utánvéttel megrendelt, és kiszállított, de a vásárló által át nem vett, és előzetesen vissza nem mondott csomagok szállítási költségét, valamint a visszaszállításból eredő többletköltséget kiszámlázzuk a vásárló részére, melyet haladéktalanul, de legkésőbb 8 napon belül köteles vállalkozásunk bankszámlájára átutalni!
A szállítási költséget a megrendelést visszaigazoló e-mailünk is tartalmazza. A visszaszállítás, és adatfeldolgozás költsége az eredetileg felszámolt postaköltséghez adódik, mely minden esetben bruttó 950 Ft.
Előre átutalt, és kiszállított, azonban a vásárló által át nem vett csomagok ismételt kiszállítását kizárólag a postaköltség ismételt átutalása után tudjuk megtenni!
Át nem vett termék őrzéséért felelősséget nem áll módunkban vállalni, az ebből eredő esetleges károk a megrendelőt terhelik.

 

Kellemes böngészést és vásárlást kívánnak a csapcenter.hu munkatársai!

 

YWQzNDMx