HÍREK

arr3Ingyenes kiszállítás 50.000 Ft-tól!Áruházunkban 50.000 Ft feletti vásárlás esetén díjmentesen szállítjuk házhoz a megrendelt... arr3Vásárlóink véleményei:"Kiváló minőségű áru kiváló áron és gyorsan! A kollégák példás segítőkészsége...

ÜGYFÉLSZOLGÁLAT

www.csapcenter.hu
2234 Maglód, Ady E. út 25-39.
tel: 06 (29) 325-133, 326-133
info@csapcenter.hu
Munkanapokon, hétfőtől-péntekig
8:00-16:00 óráig

FONTOS TUDNIVALÓK » Fizetési feltételek
Fizetési feltételek:

Áraink:
A honlapon feltüntetett eladási áraink minden esetben magyar forintban értendő bruttó fogyasztói árak, azaz tartalmazzák az általános forgalmi adót (ÁFÁ-t). Eladó a vásárlásról ÁFÁ-s számlát állít ki.
Az Eladó fenntartja magának az árváltoztatás jogát, azonban mindig a megrendelés pillanatában feltüntetett árak vannak érvényben. Előbbiek alól kivételt képeznek azon esetek, amikor a megrendelt termék bármely okból történő (pl.: raktárkészlet kifogyása) Eladó általi utánrendelése válik szükségessé és a megrendelt termék beszerzése már csak magasabb áron lehetséges, illetve a megrendelt termék már nem rendelhető (megszűnt a gyártó, kivonták a terméket). Ezen esetben Eladó haladéktalanul tájékoztatja a megrendelőt. Webáruházunk nem tud felelősséget vállalni az egyes termékek beszállítói általi azon áremelésekkel kapcsolatosan, melyek a fenti esetre vonatkoznak. 
Webáruházunk a szállítási költségeket automatikusan számolja a megrendelni kívánt termékek értékétől függően. A megrendelés végösszege már tartalmazza a szállítási díjat, a csomagolási költségeket és az esetleges utánvét díját is, így Önnek a megrendelés végösszegét kell kiegyenlítenie, ezen felül más költség nincs! Kivételt képeznek rendelési értékhatártól függetlenül a nagy tömegű termékek (pl. szaniterek, radiátorok, kazánok), melyek szállítási költsége egyedi megállapodás alapján kerülnek kiszámításra!

Csomagolási költség:
A csomagolásért külön költséget nem számítunk fel.

Fizetési módok:
Székhelyünkön személyes átvételre és helyszíni készpénzes fizetésre van lehetőség, bankkártyás fizetésre nincs lehetőség. A vásárolt termékeket kérésre futárszolgálattal juttatjuk el megrendelőinkhez. A rendelt termékek ellenértékének kiegyenlítésére az alábbi háromféle lehetőség kínálkozik:

  • Utánvétes fizetés: a Vevő az áru kézhezvételekor a futárnak fizet készpénzben. Az utánvét díját a megrendelés végösszege a visszaigazolás szerint tartalmazza.
  • Felhívjuk figyelmét, hogy amennyiben az utánvéttel megrendelt termékeket szállító partnerünknek átadtuk, és a vásárló ezután jelzi a vásárlástól történő visszalépési szándékát, úgy fenntartjuk a jogot, hogy az ebből eredő költségeket (a szállítás oda-vissza történő megtérítése) kiszámlázzuk a vásárló részére!
    Utánvétes fizetésre kizárólag bruttó 100.000 Ft értékig van lehetőség, ezt meghaladóan a vásárlás csak előre utalással történhet!
  • Székhelyünkön személyes átvételkor készpénzben.
  • Banki előre utalás: az áru ellenértékét a Vevő banki átutalással egyenlíti ki. Megkérjük, hogy a vásárlási összeget a rendelést megerősítő visszajelzést követő legkésőbb 4 munkanapon belül utalja el részünkre! A visszaigazolásban található a megrendelés azonosító szám, melyet kérjük a banki átutalás közlemény rovatában mindenképpen írjon be! 
    Az áru a rendelés visszaigazolás hiánytalan ellenértékének az MVV-ISG Ipari Szerelvényforgalmazó Kft Budapest Bank Zrt.-nél vezetett 10103843-59591500-01004001 számú bankszámláján történő jóváírást követően kerül átadásra szállító partnerünknek a szállítási feltételek szerint.

Előleg:
Vállalkozásunk fenntartja a jogot, hogy nagyobb értékű, vagy egyedi igényekre alapuló megrendelésekre kizárólag előleg megfizetése ellenében vállaljon teljesítést. Az előleg mértéke a megrendelés értékének 50%-a. Az előlegről díjbekérő levelet állítunk ki, melyet elküldünk az Ön által megadott e-mail címre, majd ezen összeg bankszámlánkon történő jóváírása után a következő munkanap postára adunk ajánlott levélként. Ezen esetben a gyártótól való megrendelés feltétele az előleg bankszámlákon történő jóváírása, így a szállítási határidő is függ az előleg megfizetésének időpontjától.
A felvett előleget teljesítéskor levonjuk a számla végösszegéből.

 

Kellemes böngészést és vásárlást kívánnak a csapcenter.hu munkatársai!

 

NTQxO